torsdag, förmiddag

hej hej, det är torsdag idag o jag pallade inte gå till praktiken idag. har typ ingen kraft alls! mina armar är som spagetti eller något. så jag åkte hem och har varit hemma i nästan tre timmar nu, håller på och städa oh fixa. ikväll kommer mina fina öregrundsflickor och vi ska se titanic och käka tacos, sen drar jag och sover hos Jensan tror jag. imorrn blir det massage i stärplinge och sen ut till TT. vi ska ha det mys och jag ska sova där o sen dra hem för att fixa inför kvällen. födelsedagsmiddag med familjen strömer, familjen bergström och familjen torstensson. kimmen kommer också, min gudfar. myyyyyys.
aja, jag köpte hörlurarna igår iallafall. ÄLSKAR DEM !
ljusrosa o fina med toppen ljud. :)
ha det bra alla. puss

gaaaaaalet sugen!

Gaaaaaaalet sugen på att införskaffa mig ett par sånna här.
Stilrena, fina, klart ljud och sist men inte minst roooosa!
plus att det är ett headset i dem, awsum!
vad tkr ni?
Asså kolla killen med ryggen! mh hmm hmm :D
och för att inte tala om rösten...
Girl please excuse me If I'm misbehaving, oh
I'm trying keep my hands off
But you're begging me for more
Round round round
Give a low low low
Let the time time pass
'Cause we're never getting old
No I won’t oh oh, oh oh
No one can do it better
Turn around I'll give you more
No I won’t oh oh, oh oh
Shout it out, scream it loud Let me hear you go

puss

sthlm shopping

snabbt inlägg nu innan jag drar till stan och shoppar lite, bilder kommer kanske senare ;)
har varit på praktikten idag, paiiin. usch va jobbigt det var, blev typ yr o grejer sen magsjukan så jag sa att jag hade lektion i skolan o drog vid 13.30. busigt ju! ska till ortopeden ock kolla mina fötter så jag får ut o springa snart igen, saknar o röra på mig. nu kommer pappa...
puss

magsjuka

har varit hemma i två dagar nu eftersom jag har varit magsjuk, ganska tråkigt faktiskt. fast har fått lite gjort. borde ni egentligen ha fått lite mer gjort. aja, imorrn bär det ivåg till Liiidingö igen. sushi från Konny's blire i veckan också. jag ska ha mina öregrundstjejer här på torsdag o vi ska ha tacomys och sen se titanic. sen blir det asos med massage och grejer, och sen blir det sova hos tt min ängel. älskar henne!
puss

världens bästa helg

har haft bästa helgen ever! spenderat den med min två tjejer, som är det bästa jag vet. jag kan inte tänka mig ett liv utan dem. jag är så lycklig! fredag, slappade in my place och käkade bj's. lördag, åland med mina öregrundbrudar skitkul. maffia, kort, käk, taxfree o grejer. myyys. och sen kom anna o jenny till mig och vi hade ansiktskmask och cider. bästa helgen 2010!
puss

me myself and I


lägenhet och språk resa

nu letar vi lägenhet för full rulle, jag jenny och anna ska fan ha en lägenhet i uppsala innan året 2011 är slut. det skulle vara så otroligt praktiskt! till skolan, till maxi, till stan, till allt! och vi skulle ha så jääävla kul, vi tre muskeltörerna haha. vi funderar även att åka på språkresa till californiaaa, wiiiiho! det kommer ha så jävla kul om det blir av asså yeeeah!

kulturnatten ikväll då!

anna, jenny och jag ska in på kulturnatten ikväll och parta sönder alltihopa! SÅ JÄVLA TAGG! vi kommer ha det grymt gött, yeah. träffa massa folk ska vi och ha bara sjukt kul!
puss

RSS 2.0